Den här sidan använder cookies för ge dig en bättre användarupplevelse. Genom att använda sidan godkänner du detta. ×
Slöjd i Blekinge

Slöjd i Blekinge

Slöjd i Blekinge

alt=

Slöjdlänkar

Slöjden i skogen
Om slöjd i trä, både traditionell och nyskapad. Information och inspiration om hur man kan slöjda föremål i olika tekniker, verktyg och träslag som passar, olika skogstyper och om hur trädens naturliga växtsätt kan utnyttjas till slöjd. Sidan drivs av Sveriges hemslöjdskonsulenter.

Textil Hemslöjd
Berättelser och bilder med rötter i det textila kulturarvet. Tips om utbildningar, aktuella utställningar och möjlighet att ladda ner vävsedlar, stick- och virkbeskrivningar, för dig som vill sätta igång direkt. Sidan drivs av Sveriges hemslöjdskonsulenter.

Slöjd Håller
Här finner du det mesta om slöjd och hållbarhet. I strävan efter en hållbar livsstil är hemslöjden en naturlig inspirationskälla. Vi använder enkla redskap, energisnåla tekniker och återanvändbara material.

365 saker du kan slöjda
Mer än tusen beskrivningar och idéer på slöjd du själv kan inspireras av och göra. Du hittar massor av Bilder, tips, manualer och annat kul till dig som vill skapa med händerna, insamlat tillsammans med läsare. Sidan drivs av Sveriges hemslöjdskonsulenter.

Kravallslöjd
En slöjd-, design-, konst-, och hantverksportal. Kravallslöjd drivs som en förening. En av utgångspunkterna är att vara en plattform för slöjdare att utbyta idéer och tankar med varandra och självklart också en plats för inspiration.