Specialistsjuksköterskorna Anna, Albert, Susanna, Jon, Frida, Marie-Louise och Sandra. Ovanför dem står det "gör skillnad tillsammans med oss!"

Kom och gör skillnad tillsammans med oss

Det är med olika kompetenser och erfarenheter som vi kompletterar varandra. Och det är genom att backa upp varandra, dela kunskap och ha ett bra bemötande som vi levererar patientvård av högsta kvalitet. Vi är nyfikna på dig och är säker på att du har mycket att tillföra oss, precis som vi är redo att dela med oss.

Att jobba inom en region betyder att du får en stor och trygg arbetsgivare, utan kommersiella intressen. Vårt fokus inom vård och omsorg utgår helt och hållet från patienten, där vi bygger om och utvecklar våra lokaler för att möta framtida vårdbehov och ge en bra arbetsmiljö. För dig betyder det att du kan fokusera på din yrkesroll, känna att du har en trygg arbetsplats som är stor nog att ge dig utveckling, i team där du känner arbetsglädje. Tack vare vår storlek och vår roll i samhället har vi tillgång till ny teknik, senaste forskning och alla de specialistkunskaper och erfarenheter som
ger en trygg och säker vård, både idag och i framtiden.

Både grundutbildade och specialistutbildade sjuksköterskor har goda framtidsutsikter inom Region Blekinge. Det finns många olika områden att jobba och utvecklas inom, så det handlar mer om vad du är intresserad av. Anestesi, intensivvård och operation är några exempel på områden. Kanske är det du som vill göra skillnad tillsammans med Anna, Albert, Susanna, Jon, Frida, Marie-Louise, Sandra och deras kollegor?

Hittade du informationen du sökte?